Spaghetti Bolognese

de xana in Spaghete, 23 Noi 2013 | 8987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr spaghetti (sau orice paste doriti)
  • cca 300 gr carnati de curcan proaspeti
  • 200 ml pasta de rosii
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • oregano
  • cca 30 ml vin alb sec
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Bolognese:

Ceapa si usturoiul se taie cat se poate de marunt si se calesc in 2-3 linguri de ulei de masline, pana se inmoaie dar fara a se rumeni. Se scoate carnea din carnati, se rupe bucatele si se pune peste ceapa. Se lasa la calit pana carnea se schimba la culoare si scade toata zeama, amestecand sa se desfaca bine bucatile de carne.

Adaugam pasta de rosii, vinul, oregano, sare si piper, dupa 5 minute adaugam si putina apa fierbinte si se lasa la fiert cca 20 de minute, amestecand sa nu se prinda si adaugand apa daca mai este nevoie.

Intre timp punem pe foc o oala cu apa si sare. Cand incepe sa fiarba adaugam pastele si le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.

Servim pastele cu sosul deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]