Spaghetti cu dovleac,ciuperci si tarhon

de laylalala in Spaghete, 27 Mai 2010 | 4172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  • 400 gr dovleac gata curatat, taiat cubulete
  • 4 catei de usturoi, tocati
  • 2 lingurite tarhon maruntit
  • 200 gr ciuperci, feliate
  • 175 gr spaghetti
  • 3 linguri parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu dovleac,ciuperci si tarhon:

Incinge o tigaie mare la foc potrivit.Adauga uleiul de masline apoi adauga dovleacul, usturoiul si tarhonul si caleste-le pana cand dovleacul incepe sa se rumeneasca, aprox.5 minute.Adauga 250 ml apa, acopera tigaia si lasa dovleacul sa fiarba 15 minute pana cand se inmoaie.Adauga ciupercile si caleste-le 5 minute, amestecand des.

Intre timp fierbe pastele comform instructiunilor de pe ambalaj.Scurge pastele si amesteca-le cu compozitia din tigaie adaugand si 100 ml apa in care au fiert pastele.Asezoneaza-le dupa gust, adauga 2 linguri parmezan, amesteca si serveste spaghetele cu parmezanul ramas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu dovleac,ciuperci si tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]