Spaghetti with meatballs

de Corinuta in Spaghete, 26 Noi 2010 | 9196 vizualizari

 

Sincer va spun, fac pentru prima data. De ce n-am facut pana acum? Nu stiu, dar cu siguranta voi mai face..........sunt atata de bune ca-ti lasa gura apa - stiu americanii astia ce stiu;)

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata (de care aveti sau de care va place)
  • 1 ceapa
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 2 catei de usturoi
  • 800 ml sos de rosii
  • 500 g spaghete
  • 100 g cascaval razuit sau parmezan
  • sare, piper
  • ulei ptr prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti with meatballs:

Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt, apoi se amesteca intr-un bol cu patrunjelul, oul, carnea tocata, pesmetul si se condimenteaza cu sare si piper macinat. Se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei pana se rumenesc. 

Se scurge din tigaie uleiul, se adauga sosul de rosii, se condimenteaza cu sare si piper si se fierb impreuna 20 de minute.

Intre timp se fierb spaghetele in apa cu sare 8-10 minute, apoi se scurg de apa.

Se aseaza spaghetele pe farfurii, deasupra se pune sosul cu chiftelute, se razuie cascaval sau parmezan si se orneaza cu frunze de patrunjel daca va plac.

Pofta mare!

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti with meatballs" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de oanapl 8

ieri la 13:03

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu castraveti,surimi si sos alb