Spanac cu ciuperci in sos alb

de Bya Ralu in Cook and smile, 9 Apr 2016 | 9880 vizualizari

 

Reteta am vazut-o pe internet, era cu smantana dar eu nu am avut asa ca am folosit lapte

 

INGREDIENTE

  • 200 g spanac
  • 100 g ciuperci felii
  • 1/2 ceapa rosie
  • ulei de masline
  • lapte sau smantana
  • 1/2 lingura faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ciuperci in sos alb:

Spanacul se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare pentru cateva minute.

Cand este fiert se scoate intr-o strecuratoare si se lasa la scurs.

Intr-o tigaie punem ceapa rosie taiata solzisori cu ulei de masline si ciuperciile felii.

Dupa cateva minute se adauga spanacul taiat cat mai marunt.

Se pune lapte cat sa acopere si se lasa la fiert la foc mic, punem si condimentele.

Se amesteca faina cu apa si se subtiaza, se adauga dupa circa 10 minute peste spanac,daca este prea groasa compozitia se mai adauga lapte.

Se lasa cateva minute sa fiarba.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

optional se poate pune si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ciuperci in sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

10.04.2016, 21:30

roxana_simona 1

11.04.2016, 17:05

bun

Bya Ralu 1

11.04.2016, 19:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]