Spanac cu ou

de violeta30 in Mancaruri de legume, 3 Feb 2015 | 3867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de spanac congelat (500 gr)
  • o cescuta de apa
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • 2 catei de usturoi (mai maricei)
  • oua pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ou:

Se pune uleiul si apa intr-o craticioara pana fierbe, apoi se adauga spanacul. Se lasa sa fiarba bine pana se desface. Cu lingura de lemn (spatula) incepem sa maruntim spanacul, asa cum fierbe pe foc.

Desfacem faina cu cateva linguri de apa si amestecam cu smantana, rasturnam peste spanac. Lasam sa se fiarba bine.

Pisam usturoiul ca pentru mujdei si amestecam cu putina apa, sa devina un pic lichid si varsam peste spanac.

Se potriveste de sare si mai lasam 2 minute. Oprim focul si lasam la racit.

Se serveste cu ousor ochi.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

daca facem pentru post nu mai adaugam smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

mihaelar63 1

03.02.2015, 16:11

Ceva verde si cu minerale este foArte potrivit pentru anotimpul acesta

Bya Ralu 1

03.02.2015, 16:20

MotanLaOale 1

04.02.2015, 16:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de spanac cu ou