Spanac cu porc

de Dana_Retetegg in Porc, 6 Dec 2010 | 6554 vizualizari

 

Am pregatit spanac pana acum de multe ori si mereu il preparam dupa aceeasi reteta clasica pe care o stiam. Astazi insa am fost mai inventiva si m-am gandit sa il pregatesc putin mai diferit.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr spanac congelat
  • 200-300 gr carne de porc
  • 2 cepe
  • 100 gr bulion
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • oregano
  • curry
  • busuioc
  • tarhon
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu porc:

Carnea de porc am taiat-o in bucati mici si subtiri pentru a se patrunde repede. Am pus-o la calit in tigaie, in putin ulei. Dupa ce s-a patruns putin am adaugat vinul si curry. Peste 5 minute am adaugat si ceapa taiata.

Cand ceapa a devenit moale am pus in tigaie bulionul si apoi spanacul. Am condimentat amestecul si am lasat sa fiarba aproximativ 20-25 de minute.

Spre final am adaugat si patrunjelul tocat.

TIPS-URI

1

Spanacul pregatit astfel: la tigaie, cu vin, fara sos de faina este mult mai bun decat cel pregatit in mod clasic.

2

Noi l-am servit cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

kamy 1

06.12.2010, 18:07

5f

Dana_Retetegg 1

06.12.2010, 18:07

Ma bucur ca va place si voua Eu as manca mereu dar nu il prea prefera iubitul meu

Teo 1

06.12.2010, 21:27

imi place combinatia !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de castraveti murati cu carne de porc