Spanac tras la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 18 Ian 2014 | 22018 vizualizari

 

o mancare pe cat se simpla,pe atat de gustoasa, dar mai ales sanatoasa!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. spanac proaspat
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • usturoi granulat dupa gust
  • cateva rosii cherry
  • marar verde sau uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac tras la tigaie:

Curatam spanacul, indepartam coditele si spalam frunzele in mai multe ape sau sub jet continuu de apa in chiuveta.

Taiem frunzele fasii, le calim in tigaie in doua linguri de ulei.

Adaugam sare,piper, usturoi granulat dupa gust.

Le lasam la foc potrivit pana scade toata apa lasata de spanac.

Servim spanacul cu rosii cherry si presaram marar uscat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac tras la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac