Sparanghel cu sunca de Serrano si sos de mustar

de Oana in Salate, 28 Mai 2009 | 6714 vizualizari

 

Seminarul culinal Lalla Coocking din luna mai a adus cateva retete noi si delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 16 tulpini de sparanghel
  • 4 felii sunca de Serrano

        Pentru sos:

  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 lingurite mustar Dijon
  • 1 lingurita de miere
  • 3 linguri ulei de nuci
  • 1 lingura de ceapa civas maruntita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel cu sunca de Serrano si sos de mustar:

Se curata sparanghelul si se decojesc tulpinile. Se fierb in apa cu sare 12-15 minute. Se scurg bine.

Se amesteca sucul de lamaie, mustarul si mierea, impreuna cu sare si piper. Se freaca apoi cu ulei. Sparanghelul se scufunda in acest amestec inainte de servire.

Se aseaza sparanghelul pe farfurii, se aseaza deasupra cate o felie d esunca si apoi se stropeste cu sos.

TIPS-URI

1

Sparanghel: In Franta, pe vremuri, se obisnuia sa i se ofere mirelui trei feluri de mincare cu sparanghel la cina dinainte de ziua nuntii. Pe linga aspectul sau falic, leguma contine mult potasiu si are efect de detoxifiere (vei avea un ten stralucitor a doua zi)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel cu sunca de Serrano si sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

danygospodina 1

28.05.2009, 22:20

Nu stiu ce gust are, dar de aratat...foarte apetisanta prezentarea. Si zau ca seamana a caracatita.

elena1988 1

10.02.2011, 16:32

adry88 1

19.05.2011, 16:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

ULTIMELE COMENTARII

nbaulan

http://omeglechat.love/ is an anonymous social networking platform where users can engage in text and video chats with strangers worldwide. It offers a unique way to meet new people and share thoughts without the need for an account. To use Omegle, simply visit the website, choose between text or video chat options, and start conversing with random users. The effects of Omegle can be both positive and negative; it promotes global friendships but can also expose users to inappropriate content or cyberbullying. Overall, it’s a fun way to connect, but users should exercise caution and prioritize their safety while online.

Aperitiv tartine cu crema de branza si somon afumat

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu ton, cous-cous si legume de sezon