Spirale cu pui si sos

de madi_marin in Fusilli, 28 Ian 2010 | 7986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 200 g paste spirale
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • 4 catei de usturoi
  • condimente pentru pui
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu pui si sos:

Pulpele de pui se pun la fiert . Cand mai scade apa se mai adauga. Cand carnita e gata se scoate din supa si se da la racit. In supa se pun pasta de tomate, usturoiul, oregano, condimentele pentru pui si piper si se lasa sa se ingroase sosul pe foc mic.

Pastele se pun si ele la fiert si cand sunt gata se scurg de apa. Carnita racita se curata de pe oase si se marunteste. Pastele si carnita se toarna in sos, se amesteca si se mai lasa putin inainte de servire ca sa se imbibe bine pastele cu sos si condimente.

Noi am servit cu gogosari in otet.

TIPS-URI

1

Se poate pune tot amestecul intr-o tava unsa cu putin ulei si se poate da la cuptor pentru 15-20 de minute.

2

La  servire se poate presara cascaval ras pe fiecare portie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu pui si sos" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste fusili cu ton, salata si rosii