Spirale cu sunca si cascaval

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2013 | 7521 vizualizari

 

Le-am facut de ziua mea si s-au mancat super rapid. Si m-am dat mare si cu cadoul meu frumos :x , tava cu cosulet primita de la Gabita :x

 

INGREDIENTE

  • 200 gr foietaj
  • 3 felii cascaval Gouda
  • 2.5 felii sunca
  • 1 galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu sunca si cascaval:

Intindem foaia decongelata de foietaj pe masa de lucru tapetata cu faina.

Ungem foaia cu galbenusul de ou apoi asezam feliile de cascaval si sunca.

Rulam foaia si taiem cu un cutit cu lama ascutita, rulouri de 1.5- 2 cm grosime.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 25 min. sau pana se rumenesc usor deasupra.

Scoatem din cuptor si servim calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (51)

Raluca57 1

12.01.2013, 23:25

Multumesc de raspuns si scuze pt intrebarea caraghioasa de "incepatoare". Stiam si eu ca un tort/prajitura se poate taia in cate parti vreau, dar depinde de inaltimea blatului, deci de dimensiunea tavii. Iar daca blatul prajiturii este prea subtire, se poate f bine taia in 3 (dar bucati, nu suprafete). Din cele doua poze nu era chiar atat de clar.
M-am gandit ca aceste bloguri de retete se adreseaza si "incepatoarelor" nu doar unui cerc de specialiste care se felicita intre ele.
Numai bine, Raluca

T I M E A 1

13.01.2013, 00:04

Raluca nu inteleg supararea sincer. Am raspuns frumos si explicam ca nu dooar un tort se taie in trei asa cum intrebi tu. La reteta am scris "Blatul il taiem in trei", nu inteleg ce nu se intelege sincer. Imi cer scuze daca te-a deranjat raspunsul meu, doar vroiam sa ajut si sa subliniez ca orice tort/prajitura se poate taia in cate vrei tu. Reteta mea am facut-o cum am vrut dar tu poti taia in cate vrei tu. Si nu nu este un loc unde doar ne felicitam. Eu felicit doar stric ce imi place. Daca o sa mai stai pe aici o sa vezi ca e un site placut si vesel unde nu se accepta critica . Cu drag iti raspund la ceva la ce nu e clar. Noapte buna

Constelatialeu 1

08.02.2013, 18:00

Bunute !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]