Spirale in aluat de foietaj cu crenvursti si ketchup

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2013 | 11581 vizualizari

 

Niste pateuri rapide, usor de facut si apetisante.

 

INGREDIENTE

  • un pacht de aluat pentru foietaj
  • 500 g crenvursti
  • putin ketchup
  • 1 ou
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale in aluat de foietaj cu crenvursti si ketchup:

Se lasa aluatul sa se dezghete la temperatura camerei.

Aluatul se taie fasii de 1-1,5 cm.

Se unge foietajul cu ketchup si se ruleaza aluatul pe crenvursti ca o spirala, suprapunand putin fasiile intre ele.

Asezam crenvurstii in foietaj pe tava tapetata cu hartie de copt.

Ii lasam 15 minute si apoi ungem foietajul cu oul batul si presaram susan.

Dam tava la cuptor la 180° pentru 20 de minute.

TIPS-URI

1

Se pot servi si calzi si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale in aluat de foietaj cu crenvursti si ketchup" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]