Sprot la tigaie

de Julie in Peste, 16 Sep 2011 | 7176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • sprot,
  • malai,
  • faina,
  • sare,
  • scobitori.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sprot la tigaie:

Pestele se spala, se curata si se lasa sa se scurga de apa. Se amesteca faina si malai, in cantitati egale si se adauga saredupa gust. Se ia fiecare peste, se trece prin amestecul pregatit si se infige pe scobitoare. Se pot aseza cate 4-5 bucati pe o singura scobitoare. Astfel asezati, vor fi si mai usor de intors in tigaie. Se prajesc in ulei incins si se scot pe servete absorbante de hartie.

Se servesc calzi, cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sprot la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pastrav umplut cu legume pe pat de cartofi