Spuma de capsuni

de Aletta in Prajituri, 23 Mai 2015 | 4646 vizualizari

 

Azi mi-am propus sa fac ceva dulce si racoros si de ce nu sa profit de sezonul renumitelor capsuni.Am preparat ceva pe atat de simplu si usor de facut pe cat de gustos: SPUMA DE CAPSUNI!

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 5 albusuri
  • 10 linguri de zahar
  • 1 zahar vanilat
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni:

Se bate o bezea tare din 5 albusuri cu un praf de sare.

Cand bezeaua e tare se adauga treptat cate 2 linguri de zahar pana la terminarea celor 10 linguri.

Am maruntit capsunile spalate inainte cu o furculita si am pastrat un pic de sos pentru decor.

Am amestecat bezeaua cu capsunile si intr-un pahar de sampanie ca nu am avut boluri de sticla la indemana, am pus sos pe fundul paharului, spuma, sos si iar spuma.

Am ornat cu o capsuna.

 

TIPS-URI

1

Cand se maruntesc capsunile se lasa unele bucati mai mari pentru un aspect mai placut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (9)

Aletta 1

24.05.2015, 09:38

va multumesc

Bya Ralu 1

28.05.2015, 21:06

bunnnnnnnnnnnnnn

Aletta 1

29.05.2015, 14:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]