Stevie preparata pentru iarna

de Andra_Constantinescu in Conserve, 14 Mai 2015 | 7635 vizualizari

 

Perfecta pentru iarna! Au iesit 5 borcane de 800g.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg stevie;
  • 3l apa;
  • 2 linguri sare grunjoasa.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stevie preparata pentru iarna:

Se pun apa si sarea la fiert intr-o cratita mare.

Stevia se spala, se toaca si se pune in apa cand aceasta clocoteste. Se opareste putin si apoi se strecoara. Se aseaza stevia in borcane pana la jumatatea acestora, apoi se adauga zeama, dar doar dupa ce aceasta din urma s-a limpezit. Se capacesc bine borcanele si apoi se fierb pentru 20-30 de minute intr-o cratita pe fundul careia se pune un prosop si apa pana aproape de nivelul gurii borcanelor. Dupa ce se fierb, borcanele se lasa la racit in cratita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stevie preparata pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (10)

Ina 1

14.05.2015, 18:17

eu am tare multa in curte, cred ca am aruncat un sac , ca deja a imbatranit si am taiat-o. Pentru iarna o pastrez la congelator

Gicuta 1

15.05.2015, 08:09

dantes 1

15.05.2015, 12:40

Interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

ULTIMELE COMENTARII

kobix40803

Hello. That is exactly the kind of site https://typespaceapp.com/ is. It offers everything you need for a great experience: instant withdrawals, a variety of games, ease of use and fair conditions. Here you can enjoy the game without unnecessary delays, knowing that every step will be transparent and convenient.

Need help

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de fasole