Sticsuri „Retetele Danielei”

de asubana in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2011 | 10515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina,
  • 250gr margarina,
  • 25 gr drojdie, 
  • un pahar lapte cald, 
  • sare
  • mac,susan,chimen,sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sticsuri „Retetele Danielei”:

- lasi drojdia in lapte 20 min apoi adaogi la faina, framanti si pui margarina moale le tai imediat ,le ungi cu ou si pui deasupra ce vrei,(mac,susan,chimen,sare) le lasi la cuptor pana isi schimba culoarea.

- cuptorul incins in prealabil.

TIPS-URI

1

NOTA: cu o reteta ies 2 tavi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sticsuri „Retetele Danielei”" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]