Stir fry de pui cu praz

de Mitinita in Pui, 18 Mar 2011 | 4977 vizualizari

 

La noi cand e vorba de ceva rapid,de obicei e vorba de un stir fry chinezesc cu orez simplu...fetita mea la toate le zice Chinese chicken,deci nu conteaza atata timp cat sunt din bucatele de piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 praz
  • 1 lingura de sos de soia light sau dupa gust
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 lingura ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stir fry de pui cu praz:

Se taie prazul rondele,iar pieptul de pui in bucatele de marimea unei imbucaturi.

Se infierbanta wok-ul sau tigaia,se adauga uleiul.

Se pune in wok prazul si dupa 2 minute se adauga si pieptul de pui.

Se prajeste, dar nu se usuca prea mult carnea de pui.

Se adauga sosul  de soia.

Se stinge focul si se adauga uleiul de susan.

Se serveste cu orez simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stir fry de pui cu praz" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu fasole verde rasol