stiuca la cuptor pe pat de mazare

de vero_closca in Peste, 8 Oct 2010 | 13797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 stiuca de aproximativ 1kg
  • 500g mazare congelata
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceasca supa de legume
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce sau chilli
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA stiuca la cuptor pe pat de mazare:

se curata pestele,se spala si se portioneaza.se presara cu condimente si sare dupa gust.intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei se pune mazarea,se condimenteaza cu sare si piper,se toarna supa de legume iar deasupra se aseaza pestele condimentat.

se da la cuptor pt 45 de minute.

deasupra pestele este usor crocand iar dedesupt fraged si suculent.

se serveste langa mazare ,ornat cu fasii de ardei copti.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "stiuca la cuptor pe pat de mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kedgeree cu mazare si somon afumat