Stiuca umpluta

de ianculubita in Peste, 10 Apr 2011 | 9634 vizualizari

COMENTARII (18)

kukibella 1

10.04.2011, 19:29

delicios

mihaelaM 1

10.04.2011, 19:33

bun bun

Ina 1

10.04.2011, 20:04

Cred ca-i foarte gustoasa!

ianculubita 1

10.04.2011, 20:12

Daca vi se pare greu procedeul de scos pielea,va dau un sfat;cu un facalet,se bate cu mare grija sa nu pocneasca pe ambele parti;veti observa ce usor se desprinde carnea ;succes!

RuxyRux 1

10.04.2011, 20:15

O bunatate!!!!

adasev12 1

10.04.2011, 21:02

interesant tre sa fie bun, imi place pestele

Lau 1

10.04.2011, 21:17

o bunatate

LUK 1

10.04.2011, 22:56

tre sa fie buna

Mihaela11_jo 1

11.04.2011, 08:59

Super
Ce frumos

MVMih 1

11.04.2011, 09:00

Suuuuper superrrr. Si daca nu va suparati...fac si eu doar o mica mentiune..."si eu am tocat carnea de stiuca si a iesit ca o pasta...daca dupa ce se scot oasele si se bate cu un satar din lemn...raman bucatele cat de cat mai ntregi de peste si e un strop mai gustos"....O zi buna. Saru'mana pentru masa.

divainbucatarie 1

11.04.2011, 09:09

mie imi place!

mamaieelena 1

11.04.2011, 09:28

Corinuta 1

11.04.2011, 11:41

vai! minunata!

MotanLaOale 1

11.04.2011, 12:11

pesteeee bun bun

lia maria 1

11.04.2011, 13:57

ce delicateta super bun

Anamaria7 1

11.04.2011, 17:57

ce door mi-e de peste arata delicios

ianculubita 1

11.04.2011, 18:23

Da,este adevarat Mih(banuiesc Mihaela) rezulta o pasta;este bine si propunerea ta,sau eu cateodata din comoditate,fierb cateva minute totul,apoi carnea dezosata,o maruntesc si iese la fel de buna; succes!

adry88 1

06.05.2011, 15:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de somon afumat cu legume si sos tartar