Strudel cu branza dulce

de Zamfira in Dulciuri, 4 Noi 2012 | 9511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 300 g. branza de vaci
  • 100 g, stafide
  • 2 linguri rom
  • 4 linguri de zahar
  • zahar vanilat
  • coaja si zeama de la o lamaie
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 1 galbenus pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu branza dulce:

Dezghetam pachetul de foietaj, intindem foaia si o taiem in forma de brad, dupa modelul din poza. Tapetam o tava cu hartie pentru copt si cu mare grija asezam foaia decupata in tava si abia apoi vom adauga umplutura.

Stafidele le inmuiem in apa cu rom(10 minute).

Umplutura: amestecam branza de vaci cu toate ingredientele si stafidele inmuiate si scurse.

Asezam umplutura in centrul foietajului si apoi acoperim cu fasiile taiate, in forma de impletitura. Deasupra ungem cu galbenus de ou. Punem strudelul in cuptorul preincalzit la 180 C timp de 15-20 minute, reducem intensitatea focului dupa primele 10 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu mere