Strudel cu cartofi,sunca si masline

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2013 | 5097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de foietaj(1 rola Morarita)
  • 50 g cascaval dat pe razatoarea mare
  • 2 cartofi mari
  • 1/2 lingurita marar
  • 6 felii muschi file taiat marunt
  • 6-7 masline negre taiate marunt
  • 1 ou + albus pt.uns deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu cartofi,sunca si masline:

Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare.Se scurg apoi de apa si se paseaza.Cand s-au racit se adauga oul(batut puti inainte,cu furculita)cascavalul si mararul.

Foaia de aluat(decongelata) se desface si se intinde putin cu sucitorul.Deasupra se intinde pasta de cartofi si apoi se presara muschiuletul si maslinele.

Se ruleaza apoi cu grija.Se cresteaza putin deasupra(ca la franzela),se unge cu albus si se da la cuptorul preincalzit la 200 grade.Se lasa 45-50 min sau pana se rumeneste frumos.

TIPS-URI

1

Cine doreste poate pune si ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu cartofi,sunca si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu cartofi si ciuperci