STRUDEL CU DOVLEAC

de Roda in Prajituri, 7 Iun 2009 | 3777 vizualizari

 

Este pur si simplu delicios!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 2 oua,
  • 300g. faina,
  • 100. unt,
  • 7 linguri apa rece,
  • sare,
  • Pentru umplutura:
  • 800g miez de dovleac
  • zahar  dupa gust,
  • 20g.unt,
  • scortisoara,
  • zahar pudra:
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA STRUDEL CU DOVLEAC:

1.Se freca untul moale cu sarea si faina intr-un castron.Se adauga ouale si apa si se framanta bine 2 minute.Se lasa la rece 30 minute.
2.Se rade  dovleacul pe razatoarea mare.Se topeste untul intr-o craticioara,se  pune dovleacul ras, zahar dupa gust si scortisoara si se lasa pe foc mic 10 minute, amestecand continuu.
3.Se intind  2 foi  din aluat.se pune  umplutura si se  ruleaza.Se  aseza in tava unsa cu unt si se coc 30 minute la foc moderat.
4.Cand strudelul se raceste,se  pudreaza cu zahar praf  si se portioneaza. 

Daca ti-a placut reteta noastra "STRUDEL CU DOVLEAC" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Alba ca zapada