Strudel cu dovleac

de epurasha2bb in Prajituri, 19 Noi 2010 | 11011 vizualizari

 

ceva diferit ...

 

INGREDIENTE

  • aluatul este ca AICI numai ca mai adaugam in plus
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingura de unt moale la temperatura camerei 
  • pt.umplutura:
  • dovleac razuit cam o farfurie adanca,
  • 1 lingura de miere,
  • un praf de scortisoara.


Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu dovleac:

Se intind foi foarte foarte subtiri cu facaletul pe masa presarata cu faina.Se lasa putin sa se usuce, cam o jumatate de ora.Apoi se incinge cuptorul si se pregatesc strudelele noastre ungand bine cu unt deasupra fiecare foaie.Taiem suvite lungi, punem cu lingura din umplutura si rulam strudelul.Coacem pe hartie de copt intr-o tava intinsa la cuptor pe ambele parti pana se rumenesc bine!

Pt.umplutura am amestecat dovlecaul razuit cu scortisoara si mierea.Am calit putin in tigaie si apoi am scos intr-un castron si am mixat cu un belnder de mana.Piureul obtinut l-am folosit sa umplu strudelul.

Se servesc cu zahar pudra deasupra!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]