Stufat de miel

de Sim0na in Oaie, 15 Mai 2012 | 8400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe dezosate de miel
  • boia
  • boabe mustar
  • piper macinat
  • sare
  • stafide
  • 2 pahare vin rosu
  • ulei masline
  • ardei iute macinat
  • usturoi granulat
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 "ghivecel" chivas
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel:

Se transeaza carnea in bucati potrivite. Se condimenteaza cu sare, piper, boia, boabe de mustar si stafide si se lasa de seara pana a doua zi la frigider. A doua zi se pune intr-un vas incapator, se adauga ulei de masline, ardei pisat, usturoi granulat, vin si apa, cat sa le acopere.

Se da la cuptor cca 30 minute, intorcand carnea din cand in cand.

Se adauga usturoiul tocat si se mai lasa la cuptor jumatate de ora.

Se toaca ceapa verde, patrunjelul si chivasul taiat bastonase

Se mai lasa la cuptor 15 minute.

Am servit cu mamaliga calda... o minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si kefir

de oanapl 8

ieri la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmenzan

de oanapl 8

ieri la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la cuptor