Stufat de miel

de Sim0na in Oaie, 15 Mai 2012 | 8684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe dezosate de miel
  • boia
  • boabe mustar
  • piper macinat
  • sare
  • stafide
  • 2 pahare vin rosu
  • ulei masline
  • ardei iute macinat
  • usturoi granulat
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 "ghivecel" chivas
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel:

Se transeaza carnea in bucati potrivite. Se condimenteaza cu sare, piper, boia, boabe de mustar si stafide si se lasa de seara pana a doua zi la frigider. A doua zi se pune intr-un vas incapator, se adauga ulei de masline, ardei pisat, usturoi granulat, vin si apa, cat sa le acopere.

Se da la cuptor cca 30 minute, intorcand carnea din cand in cand.

Se adauga usturoiul tocat si se mai lasa la cuptor jumatate de ora.

Se toaca ceapa verde, patrunjelul si chivasul taiat bastonase

Se mai lasa la cuptor 15 minute.

Am servit cu mamaliga calda... o minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde