Stufat de miel

de ralu_ca in Oaie, 17 Mai 2013 | 22218 vizualizari

 

Chiar daca a trecut Pastele...la anul vine din nou cu....bunatati !

 

INGREDIENTE

  • coaste de miel
  • 4-5 legaturi ceapa verde
  • 3-4 legaturi usturoi verde
  • 1 cutie rosii decojite
  • sare, piper
  • ulei
  • 1 legatura marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel:

Spalam coastele cu apa rece foarte bine. Ceapa verde si usturoiul se curata si se taie marunt. Intr-o tigatie prajim coastele in ulei, pe ambele parti. Scoatem coastele si in acelasi ulei calim ceapa si usturoiul. Cand acestea s-au inmuiat se adauga rosiile decojite pe care le-am dat prin robot si lasam sa fiarba 15 minute. Se adauga sare si piper si mai lasam inca 5 minute.

Coastele prajite le asezam intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei, deasupra punem sosul din ceapa si usturoi. Se acopera si se baga la cuptorul preincalzit pentru approx 20 minute.

Dupa ce scoatem din cuptor presaram pe deasupra cu marar tocat marunt. Se poate asezona cu salata verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]