Stufat de pui

de Miha in Pui, 27 Mai 2010 | 6779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 5 fire ceapa verde
  • 5 fire usturoi verde
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Copanelele de pui se rumenesc usor, pe toate partile, in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga un pahar cu apa si se fierb inabusit la foc mic.

Ceapa si usturoiul se taie bucati potrivite, se calesc usor in putin ulei de masline, apoi se pun peste carnea care este aproape gata.

Pasta de tomate se desface intr-o cana cu  apa rece, apoi se toarna totul peste carnea cu ceapa si usturoi. Se potriveste gustul de sare si piper si se fierbe pana este gata carnea si a scazut sosul.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]