Stufat de pui

de Rahela Velicu in Pui, 9 Apr 2017 | 7500 vizualizari

 

Am inlocuit carnea de miel cu carne de pui si a rezultat un stufat delicios!

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe
  • 6-7 fire de usturoi verde
  • 3-4 linguri de pasta de tomate
  • 5-6 cartofi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • tarhon
  • patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Mai intai, taiem pulpele in 2. Le punem in cratita. Usturoiul il tocam rondele si il adaugam peste pulpe. Adaugam si cartofii taiati mai mare, pasta de tomate si 1-2 cani de apa, cat este nevoie.

Adaugam sare si piper dupa gust, busuioc si tarhon uscate si dam la cuptor, pentru 60 de minute. Intoarcem din cand in cand, carnea sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.

La final, presaram patrunjel tocat marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]