Stufat de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de laura_n in Multicooking, 22 Apr 2019 | 5314 vizualizari

 

Eu am pregatit aceasta mancare in 30 minute, cu ajutorul multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
V-am mai povestit despre acest aparat si cand am pregatit Tocanita de galbiori sau Crema de linte cu susan negru. 
Crock-Pot Express Multicooker cu gătire sub presiune este ideal pentru maxim 6 persoane.
Este un aparat de gatit cu 8 setari rapide de gatire: rice/risotto (orez), meat/stew (carne/tocanite), beans/chilli (fasole), yougurt (iaurt), poultry (pasare), dessert (desert), soup (supa), manual.
Va spun sincer ca merita orice investitie, mai ales ca gatitul la presiune va scuteste mult timp de stat in bucatarie.
Oferta actuala si mai multe informatii utile despre acest aparat, gasiti aici »»   http://bit.ly/2CKEauv

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui (pulpe + aripi)
  • 8 legaturi ceapa verde
  • 8 legaturi usturoi verde
  • 2 cepe rosii
  • sare
  • 30 ml ulei
  • 1 lg pasta tomate
  • 1 leg marar
  • pt marinada:
  • 1 lamaie
  • 1 legatura patrunjel
  • 30 ml ulei de floarea soarelui
  • sare
  • pt servit:
  • salata verde
  • crutoane aromatizate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Mai intai se prepara marinada.

Carnea se transeaza in portii mici, se asaza intr-un vas.

Se presara ulei, sare, patrunjel tocat marunt si zeama de la o lamaie. Se amesteca sa se imbrace toate bucatile de carne in acest sos, apoi se acopera vasul si se pune in frigider, timp de 1-2 ore. Marinada ii va conferi o aroma grozava carnii.

Intre timp se curata si se spala ceapa si usturoiul. Ceapa rosie se toaca marunt, iar cele verzi, rondele potrivite.

Crock-Pot Express Multicooker cu gătire sub presiune se conecteaza la o sursa de curent.

Se desface capacul si se pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.

Se apasa BROWN/SOTE, se seteaza timpul 10 minute si se apasa START/STOP.

Se adauga ceapa tocata si carnea de pui scoasa din marinada.

Cand carnea este rumenita, se adauga in oala ceapa si usturoiul tocate, pasta de tomate, se inchide capacul, se apasa butonul MEAT/STEW, se seteaza presiunea pe LOW si timpul pentru 10 de minute.
Se verifica supapa pentru aburi sa fie inchisa SEAL/CLOSE si se apasa butonul START/STOP.
Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, se elibereaza aburii si se lasa 10-15 minute, apoi se desface capacul cu grija, folosind o manusa de bucatarie.

Mancarea de stufat miroase grozav si se poate servi imediat, alaturi de o salata simpla si crutoane aromatizate!

Simplu, rapid si gustos!

TIPS-URI

1

Folositi cat mai multe legaturi de ceapa si usturoi verde. Vor face mancarea si mai gustoasa!

2

Cine doreste, poate lega compozitia cu o lingura de faina amestecata cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de rata cu varza rosie calita la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune