Sturion cu mujdei de usturoi

de Ina in Peste, 15 Apr 2010 | 43777 vizualizari

COMENTARII (21)

Brindusa 1

15.04.2010, 20:57

O, da buna cega. Mai ales prajita. (dar fara delikat!) Cat despre curatat pestele, la mine il curata barbatamiu, ca altfel nu papa peste.

Miha 1

15.04.2010, 21:21

ihhhh...mucus zici?

mihaelar63 1

15.04.2010, 21:44

Ina spala in apa cu otet, la pastrav asa se face ,vei avea surpriza ca pestele sa ramana mai ,, sec'' ,.

Ina 1

15.04.2010, 21:49

mihaelar63, nu am incercat asa. Brandusa, deobicei pun condiment special pentru peste, dar mai pun si delikat

rivka 1

15.04.2010, 22:21

mucus sau nu cred ca e extraordinar de bun mie imi lasa gura apa
mai bine merg sa ma culc decat sa bantui pe aici, ina tu la ora asta postezi asa bunatati, nu ti-e mila de noi

Ina 1

16.04.2010, 07:56

La ora aia faceam supa de rosii, dar nu era gata . Sturionul cred ca de ziua mea-l facusem, cand nici nu visam sa ajung aici,la voi; mie-mi placea cum arata....si cum aparatul foto mi-e permanent la indemana....

Ina 1

16.04.2010, 08:03

Ups! Acum vad ca am avansat, sunt junior!

Bucataras 1

16.04.2010, 08:19

vero_closca 1

16.04.2010, 09:44

bun...bun de tot!

Ina 1

16.04.2010, 09:45

si-o ...

Sylvia 1

16.04.2010, 09:57

Ce preparat excelent

nadina73 1

16.04.2010, 10:38

excelenta prezenatre 5 furculite

madi_marin 1

16.04.2010, 13:22

n-am avut ocazia sa gust niciodata asa peste....

dicarmencitta1957 1

20.04.2010, 21:45

O bunatate sturionul 5 furculite de la mine.

Ina 1

21.04.2010, 19:43

Ina 1

21.04.2010, 19:44

Multumesc tuturor pentru aprecieri!

sasha62 1

10.10.2013, 10:55

F.B. Ceguta! Incercati-o dar nu fripta ci fiarta pe aburi de vin cu otet balsamic, apoi o piperati srati si serviti tot cu mujdei si mamaliguta la care ati adaugat inante de a se ingrosa branza de burduf!!!

Panacris 1

26.11.2014, 22:04

Bey, m-ai băgat în ceață În titlu e sturion, la ingrediente apare păstrugă sau cegă Până la urmă ce fel de pește ai folosit, sau e același pește denumit altfel în funcție de regiune??? Oricum arată bine, iar de gustos cred, nici nu se pune problema

Ina 1

26.11.2014, 22:49

Pai si cega si pastruga sunt tot sturioni La fel ca si nisetrul, care tot sturion este . Si morunul .

Ina 1

26.11.2014, 22:50

Sturionii sunt o familie de pesti care nu au oase si au icre negre

Bya Ralu 1

26.11.2014, 23:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu vin si mujdei