mucus sau nu cred ca e extraordinar de bun mie imi lasa gura apa
mai bine merg sa ma culc decat sa bantui pe aici, ina tu la ora asta postezi asa bunatati, nu ti-e mila de noi
La ora aia faceam supa de rosii, dar nu era gata . Sturionul cred ca de ziua mea-l facusem, cand nici nu visam sa ajung aici,la voi; mie-mi placea cum arata....si cum aparatul foto mi-e permanent la indemana....
F.B. Ceguta! Incercati-o dar nu fripta ci fiarta pe aburi de vin cu otet balsamic, apoi o piperati srati si serviti tot cu mujdei si mamaliguta la care ati adaugat inante de a se ingrosa branza de burduf!!!
Bey, m-ai băgat în ceață În titlu e sturion, la ingrediente apare păstrugă sau cegă Până la urmă ce fel de pește ai folosit, sau e același pește denumit altfel în funcție de regiune??? Oricum arată bine, iar de gustos cred, nici nu se pune problema