Suc de patlagele galbene

de ianculubita in Bulion, 23 Aug 2013 | 4848 vizualizari

 

Aceste patlagele sunt foarte sensibile,se coc repede si tot atat de repede se strica;am pus si la borcan cu suc de rosii,acum va arat si sucul lor pus la sticle.

 

INGREDIENTE

  • patlagele galbene
  • sare
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suc de patlagele galbene:

Patlagelele spalate, taiate,trecute prin separator de 2 ori, sucul rezultat il punem la fiert iar intr-o oala de 8 l de suc, adaugam 3 linguri zahar si 6 de sare. Lasam sa fiarba incet amestecand din cand in cand, adunam spuma care se formeaza iar cand a scazut suficient de mult (in oala trebuie sa ramana jumatate din suc), asa fierbinte punem sucul in sticle (sticla fiind intr-un vas cu apa rece). Infiletam bine dopurile, le punem in patura si le lasam pana se racesc bine apoi la camara.

TIPS-URI

1

nu ezitati sa puneti la conservele in care predomina rosiile cate putin zahar pentru ca opreste fermentarea, oricat de multa sare ar avea

2

se foloseste ca orice alt suc de rosii la diferite preparate dar si baut

Daca ti-a placut reteta noastra "Suc de patlagele galbene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ianculubita 1

23.08.2013, 11:59

bun si are un gust putin diferit fata de cel rosu

mamaieelena 1

23.08.2013, 13:12

ce bine arata

simona72 1

23.08.2013, 16:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]