Sufle de ciuperci cu crutoane

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2009 | 10874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci taiate cubulete si calite
  • 6 copanele de pui dezosate, fierte
  • 1 ardei capia rosu tocat felii
  • 1 ceapa mare tocata si calita in putin ulei
  • 4 felii de paine prajita la toaster, taiata cuburi
  • 3 oua batute pentru interiorul sufleului + 1 ou batut care se amesteaca cu cascavalul si se pune deasupra
  • 1 lingurita sare
  • ½ lingurita piper
  • 300 gr. Cascaval ras pentru deasupra
  • 1 legatura de marar
  • 2 linguri Margarina (unt)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufle de ciuperci cu crutoane:

Se amesteca toate ingredientele si se pun intr-un vas de Jena  uns cu margarina sau unt, iar deasupra se pune oul amestecat cu cascaval si se presara marar.

Se baga in cuptorul incins si se lasa 30 minute pana se rumeneste pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de ciuperci cu crutoane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]