Sufleu cu ficatei

de simona72 in Ficat, 9 Mai 2013 | 12488 vizualizari

 

Aveam nevoie de un prinz rapid pt Bogdan pe cind venea de la scoala. Cu ingrediente putine si in timp scurt am facut rapid ceva de imbucat...

 

INGREDIENTE

  • 2-3 ficatei intregi(de pasare, rata)
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat
  • 1 lingura smantina
  • 1 ou
  • 1 virf lingurita praf de copt
  • 1 lingura faina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu ficatei:

Punem untul si uleiul intr-o tigaie, adaugam ceapa si usturoiul taiat rondele si le lasam sa se caleasca putin.

Ficateii ii taiem bucatele, ii adaugam in tigaie si ii lasam si pe ei sa se caleasca putin. Ii punem intr-un castronel si ii lasam sa se raceasca. Adaugam sare si piper dupa gust, galbenusul de ou si smantina, patrunjelul tocat si amestecam toate ingredientele.

Albusul il batem spuma cu un praf de sare, adaugam peste faina amestecata cu praful de copt si le amestecam pe toate la un loc. Un vas mic de sufleu sau un vas termorezistent, il ungem cu putin unt, punem compozitia in el si-l dam la cuptorul incins la 170 grade pt 20 minute.

Servita simpla, cu salata sau cu sos de smintina si marar, este buna oricum. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu ficatei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]