Sufleu de branza

de Merisor in Dulciuri, 4 Feb 2014 | 5333 vizualizari

 

Am salivat la reteta postata de Suprem si iata ca am prestat-o si eu.
Este un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 700 gr crema de branza cu smantana de la Delaco
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • coaja rasa de la o lamaie
  • coaja rasa de la o portocala
  • 30 gr unt pentru uns formele
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 4-5 linguri peltea de gutui pentru glazurat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branza:

Punem crema de branza intr-un bol.

Separam albusurile de galbenusuri.

Punem galbenusurile peste crema de branza, adaugam putina sare si omogenizam.

Radem cojile de la cate o portocala si cate o lamaie si adaugam o parte din razatura peste branza.

O mica parte o pastram pentru ornat.

Batem albusurile spuma cu putina sare, apoi adaugam treptat zaharul si zaharul vanilat.

Amestecam usor bezeaua formata in crema de branza.

Ungem formele de sufleu cu putin unt si le umplem 3/4 cu compozitia rezultata.

Le dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30 de minute.

Eu am servit cu putina peltea de gutui si am fost foarte incantata de aroma si gust!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din albusuri cu crema de mascarpone si fructe de padure