Sufleu de cartofi cu pui

de Miha in Pui, 6 Mar 2012 | 11162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ~1 kg de cartofi
  • 1 piept de pui
  • piper boabe
  • ienibahar boabe
  • coriandru boabe
  • foi de dafin
  • 50 g unt
  • sare si piper
  • 4 catei usturoi
  • 100 g smantana
  • 4 oua
  • 100 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi cu pui:

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu sare.Dupa ce au fiert se scurg de apa si se paseaza.

Pieptul de pui se pune si el la fiert in apa in care am pus condimentele boabe, dupa gust. Dupa ce este gata, se taie cubulete.

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga galbenusurile amestecate cu smantana si untul topit, usturoiul pisat, cartofii pasati si pieptul de pui cubulete. Se amesteca usor cu o spatula.

Turnam compozitia intr-un vas termorezistent uns cu unt, se presara cascavalul ras si se da la cuptor la foc mediu spre mare pana se rumeneste usor deasupra.

Sursa de inspiratie

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]