Sufleu de conopida

de ela in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2010 | 15426 vizualizari

 

delicios.....

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida,
  • 6 linguri de unt 
  • 4 oua,
  • 200 gr cascaval,
  • 5 linguri de faina,
  • sare,
  • vegeta,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Conopida se spala si se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Desfacem faina intr-un bol cu zeama de la care a fiert conopida. Separat, frecam untul spuma, apoi adaugam faina oparita, galbenusurile, smantana, jumatate din cascavalul ras si bucatelele de conopida bine scurse de apa. Amestecam bine.

Separat batem albusurile cu un praf de sare si le adaugam peste compozitia de mai sus.

Ungem un vas termorezistent  cu unt si tapetam cu faina in care turnam sufleul. Punem in cuptorul preincalzit si lasam vreo 30 minute, scoatem si punem deasupra restul de cascaval ras si mai dam la cuptor vreo 15 minute pana se rumeneste frumos deasupra.

Se serveste cald, cu o salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete delicioase