Sufleu de conopida

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2011 | 7812 vizualizari

 

Acest sufleu trebuia sa-l cheme Sufleu din resturi,pentru ca,numai din resturi l-am facut si chiar a iesit bun.

 

INGREDIENTE

  • resturi de conopida de la snitele
  • 2 felii de jambon sau orice alt preparat
  • 2 cartofi fierti
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • 100 g mozzarella sau cascaval
  • sare,piper
  • putina nucsoara
  • 2 linguri unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Jambonul l-am pus pe gratar cateva minute, apoi l-am taiat julienne.

Intr-o tava de yena unsa cu unt am pus jumatate din cantitatea de conopida desfacuta marunt, jumatate din cantitatea de cartofi fierti taiati cubulete, condimente. Urmeaza jambonul, restul de conopida si cartof, deasupra amestecul de oua, smantana si cascaval condimentat.

Am tinut la cuptor 30 minute pana s-a rumenit deasupra si l-am servit cald. Este delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Cris2711 1

31.10.2011, 11:49

sufleurile nu sunt usor de facut

Lau 1

31.10.2011, 11:58

bun

MIUTA 1

02.11.2011, 13:15

Foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de spanac