Sufleu de conopida cu piept de pui

de Sidy in Pui, 9 Apr 2011 | 8301 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 1 piept de pui
  • 250 ml lapte
  • 1 lingura smantana degresata
  • 50 g cascaval slab
  • 1 lingura faina+1 lingurita faina
  • 20 g unt
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 legatura marar verde
  • 1 ou
  • sare cu verdeturi
  • piper proaspat macinat
  • chilli
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida cu piept de pui:

Conopida se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se fierbe 10-15 minute
Untul, oul, 25 g cascaval, faina si laptele pus cate putin se amesteca bine intr-un castron pina se omogenizeaza.Asezonam si adaugam apoi mararul tocat, smantana si usturoiul pisat.
Dupa ce conopida a fiert , rasturnam apa de pe ea si pregatim un vas yenna pe care il ungem cu putin unt, adaugam conopida si peste ea sosul facut, radem cascavalul ramas si dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C.
Lasam la cuptor pina cand deasupra prinde o culoare aramie si s-a inchegat laptele cu oul.
Pieptul de pui il taiem in fileuri pe care le asezonam si le frigem pe gratarul incins, avand grija cand le intoarcem sa nu le intepam cu furculita sa-si piarda tot sosul.
Servim sufleul cu gratare de pui linga si cu iaurt degresat deasupra.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de piept de pui cu cartofi cu sos de cascaval si smantana