Sufleu de spanac

de dakris in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2012 | 5004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg spanac proaspat
  • 200 g smantana 12-15% grasime
  • 100 g cascaval
  • 3 oua
  • cateva fire marar
  • sare, piper, busuioc, nucsoara
  • unt pt uns vasul
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de spanac:

Spanacul se curata, se spala, se opareste si se lasa sa se racoreasca, apoi se taie marunt.

Ouale se separa. Albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se amesteca cu smantana, 75 g cascaval ras, mararul tocat, condimentele si spanacul. Apoi se adauga si albusurile, se amesteca bine si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt ori putin ulei si se rade deasupra restul de cascaval. Se introduce in cuptorul preincalzit si se tine pana cand se rumeneste putin.

Se poate servi ca atare ori ca si garnitura la friptura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de spanac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

kukibella 1

25.05.2012, 14:12

mimmi 1

26.05.2012, 14:22

L-am facut si eu si a fost foarte gustos !

dakris 1

30.05.2012, 07:56

Va multumesc pt like-uri, comentarii si aprecieri, dragi bucatarasi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]