Permiteți-mi o dilemă…
Broccoli la abur, sau în supă cremă?
500 gr broccoli,
100 gr gorgonzola,
1 ceapa tocata marunt,
1 cartof,
2 bucati radacina de patrunjel,
5 catei de usturoi,
supa clara (daca nu aveti supa, puneti apa in care au fiert legumele),
50 g unt pentru calit,
sare, piper dupa gust
- Calim ceapa tocata in untul topit, cu un praf de sare
- Adaugam cartoful si radacina de patrunjel patrunjelul taiate grosier. acoperim cu lichid.
- Lasam la fiert circa 20 minute (sa fie facute legumele), apoi adaugam buchetele de broccoli. Mai lasam la fiert 7 minute.
- Pasam legumele fierte impreuna cu ustoroiul pisat, gorgonzola, sare, piper dupa gust.
- Subtiem cu supa in functie de densitatea dorita.
- Pofta buna! Am servit cu crutoane