Supa crema de legume cu scoici

de silvi0ara in Supe, 13 Sep 2010 | 8523 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g scoici congelate
  • 2 morcovi
  • 1 radacina telina mai mica
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel mic
  • 1 cartof
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume cu scoici:

Mai intai curatam si spalam bine legumele.Punem o oala cu putin ulei pe foc si adaugam legumele taiate bucati mai mari,nu conteaza marime caci la vom pasa cu blenderul.Le calim putin,apoi adaugam apa cat sa le acopere bine.Se lasa sa fiarba pana se inmoaie bine.Intre timp pregatim scoicile.Le punem in apa calda sa se dezghete,le spalam bine cu apa rece si le punem sa fiarba circa 10 minute in apa cu putina sare.

Cand legumele s-au fiert, se paseaza bine cu blenderul pana optinem o crema groasa,apoi adaugam scoicile déjà fierte,potrivim de sare si piper,iar daca zeama este prea groasa subtiem cu putina zeama in care au fiert scoicile.Se presara putin patrunjel proaspat si o servim alaturi de crutoane de paine prajita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume cu scoici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (10)

vero_closca 1

14.09.2010, 09:30

silvi0ara 1

14.09.2010, 10:28

Ionix,incearca,sunt bune,cel putin asa zic ai mei,ca eu nu mananc scoici.

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 00:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]