Supa crema de linte rosie

de Bucataras in Supe/Ciorbe, 30 Oct 2012 | 9414 vizualizari

 

O reteta de supa de linte rosie preparata in vasul Zepter

 

INGREDIENTE

  • ½ kg de linte rosie
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 felie telina
  • zeama de la o lamaie
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri menta uscata
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de linte rosie:

Lintea se spala in mai multe ape, se lasa la inmuiat ½ ora. Se pune in vas Zepter, se adauga uleiul, legumele taiate bucati si se adauga apa cat sa depaseasca totul cam cu 4 cm(doua degete). Se pune vasul pe foc mediu. Cand acul indicator ajunge spre finalul zonei verzi se opreste focul. Cand acul coboara la sfarsitul zonei galbene, se ia capacul de pe vas, se mixeaza cu multicutitul, se pune zeama de lamaie, menta, se potriveste de sare.

Cand se serveste, se presara menta deasupra

TIPS-URI

1

Ce produse Zepter am folosit

2

Vas de 4,7 l Φ20

3

Micsy

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de linte rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole cu linte rosie