Supa - crema de sfecla rosie

de Ina in Supe, 19 Apr 2011 | 7289 vizualizari

 

O alta reteta care i-a facut cu ochiul lui Costel , intr-o revista de specialitate :P

 

INGREDIENTE

  • 2 sfecle rosii potrivite
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • jumatate de telina
  • o lamaie mica
  • tarhon ( un varf de lingurita )
  • patrunjel
  • crutoane aromate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa - crema de sfecla rosie:

  Cureti legumele, le tai cubulete si le pui la fiert in cca. 2,5 litri de apa cu sare.     Legumele fierte le scurgi si le pasezi in blender.

  Piureul astfel obtinut se subtiaza cu zeama in care au fiert legumele, pana obtinem consistenta dorita. 

  Punem pe foc si mai dam cateva clocote. La final adaugam zeama de la o lamaie mica, verdeata si 2-3 catei de usturoi , pisati si frecati cu putin ulei.

  Servim supa calda, alaturi de crutoane aromate.

 

TIPS-URI

1

Supa capata un gust deosebit daca adaugi  la final usturoi pisat si frecat cu putin ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa - crema de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de usturoi