Supa cu cous-cous

de Adele in Supe, 7 Apr 2015 | 4733 vizualizari

 

Daca tot e vremea rece si primavara se lasa asteptata am pregatit ceva cald si numai bun mai ales cand mai esti si racit ;;)

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 -3 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 2 aripi de pui
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • cous-cous
  • 1 ou optional
  • apa cat cuprinde
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu cous-cous:

Se curata si se spala toate legumele, se taie in cuburi, doar ceapa se curata si se taie in doua, dupa care se pun intr-o oala pe foc cu apa, se adauga uleiul de masline , se spala aripilie de pui si se pun si ele la fiert, se acopera cu un capac si se lasa la foc potrivit pentru 20 de minute. Dupa care se potriveste de sare si piper dupa gust. Spre final se adauga cous-cous-ul, se lasa 2-3 minute si se opreste.Daca doriti puteti drege cu un ou si adauga patrunjel .

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Se pot pregati si galuste de cous-cous, se pune la inmuiat in apa 5 minute ,dupa care se coace pentru cateva minute si se lasa la racit,se adauga un ou si se amesteca totul bine se formeaza galustele si se adauga la final cand supa este gata.

2

Aripile de pui le-am pus sa dea un gust mai bun supei, puteti folosi orice tip de carne doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu cous-cous" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Majgomboc leves - Supa de gombot de ficat