Supa cu dovlecei

de Dya Daniela Andrei in Supe, 14 Iun 2016 | 3698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui
  • 4 dovlecei potriviţi
  • Un morcov mare
  • 2 cepe albe
  • 2 cartofi
  • Un ardei roşu
  • Sare după gust
  • Pătrunjel verde    
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu dovlecei:

Carnea de pui se fierbe într-o oală cu 4 litri de apă, timp de 20-30 de minute, adunând pe parcurs spuma formată în timpul fierberii.

Între timp, tăiem cartofii şi dovleceii în cuburi mai mari şi tocăm restul legumelor. Le adăugăm peste carnea de pui şi le fierbem la foc potrivit, atât cât este necesar.

Potrivim de gust cu sare şi presărăm pătrunjelul proaspăt tocat. Se serveşte cu ardei iute! Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mena29 1

15.06.2016, 18:59

Vreau si eu ca tare bine arata!

RuxyRux 1

22.06.2016, 23:33

Minunata

Dya Daniela Andrei 1

23.06.2016, 22:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de broccoli cu seminte de dovleac, crutoane si pesto din menta