Supa cu spanac si salata verde

de mihaelar63 in Supe, 8 Apr 2015 | 7538 vizualizari

 

Mereu pregatesc supa cu verdeturi. De aceasta data am dorit sa fie mai consistenta si am pus ciolan afumat si preferatele galuscute. Am prezentat supa intr-una din frumoasele farfurii ramase de la bunica.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciolan afumat dezosat
  • 500 g spanac verde
  • 50 ml ulei
  • 1 salata verde
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 2 fire usturoi verde
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamaie
  • 1pahar smantana

galuscute : 4 oua , sare , unt cat o nuca , faina alba

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu spanac si salata verde:

  1. Legumele se curata si se spala.
  2. Se calesc usor ceapa tocata, morcovul si ardeiul  cuburi ,usturoiul tocat in ulei.
  3. Se aduga la prajire ciolanul dezosat taiat cuburi.
  4. Se fierb impreuna cu 2 l apa timp de 10 minute.
  5. Cu ajutorul blenderului vertical cu tel am batut ouale, sarea si untul moale. Am adugat faina alba pana cand am obtinut o pasta de consitenta unei smantani mai groase. Am fiert in supa fierbinte galuscutele din faina si ou.
  6. Spanacul si salata spalate si taiate fasii le-am pus in supa la sfarsit (pentru a nu pierde din vitamine).
  7. Am dres supa cu smantana si am acrit cu zeama de lamaie.
  8. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu spanac si salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de perisoare