Supa de cartofi cu carnati

de cristeena20 in Supe, 17 Oct 2012 | 8559 vizualizari

 

Tot la capitolul `ca la mama acasa´ si ´dor de casa´ o supica de cartofi acrisoara cu afumatura

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 1 foaie de dafin
  • carnat afumat
  • ardei gras rosu sau verde
  • 1/2 morcov razuit
  • ardei iute
  • smantana
  • sare, piper, otet, patrunjel verde
  • leustean (eu nu am avut, doar uscat)
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi cu carnati:

Curatam cartofii si ii taiem cubulete mici. Intr-o oala ii punem la fiert cu apa rece si o foaie de dafin, sare. Cand dam in clocot adaugam ceapa tocata fin, ardeiul la fel taiat marunt, morcovul razuit fin si carnatul taiat cubulete sau rondele. Lasam sa fiarba cam 15 minute, iar cand legumele sunt fierte adaugam smatana, ardei iute din borcan  si otet (eu am adaugat otetul de pe ardeiul iute). Presaram cu patrunjel verde si leustean.

 

TIPS-URI

1

e bun daca adaugati si pasta de ardei rosu (putina)

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

gaby_duceag 1

18.11.2013, 17:23

vaaai, ce misto arata!

cristeena20 1

18.11.2013, 17:43

gabi draga..multumesc..acum ma uitam si eu la ea..ce buna ar fi,..ma apuca melancolia..Cand dau de smantana si carnati afumat o sa o fac din nou..

babi5 1

18.12.2014, 13:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de legume