Supa de ciuperci pleutorus

de Panacris in Supe, 15 Feb 2012 | 4167 vizualizari

 

O ciorbita usoara, recomandata celor cu colesterol marit!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleutorus 500 g.
  • ceapa galbena 1 bucata
  • morcovi 2 bucatati
  • telina 100 g.
  • ulei de masline 20 ml.
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • marar proaspat 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ciuperci pleutorus:

Ciupercile se curata, se spala si se taie fideluta. Ceapa, morcovii si telina se curata, si se rad fin. Ciupercile se fierb in apa cu putina sare, se spumeaza dupa primul clocot si se adauga legumele rase. Se lasa la fiert la foc potrivit, cca. 25 de minute, neacoperit. La finnal se adauga marar tocat marunt si un strop de ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ciuperci pleutorus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de ghebe