Supa de curcan cu galuste

de Merisor in Supe, 19 Ian 2013 | 6283 vizualizari

 

Din carnea de curcan am pregatit 2 in 1, supa de galuste si friptura.

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • radacina de telina
  • ardei tocat de la congelator
  • 2 oua
  • 6 linguri gris
  • apa
  • sare
  • patrunjel verde
  • 3 linguri rosii pentru ciorba
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu galuste:

Eu am avut niste pulpe de curcan pe care le-am pregatit la cuptor, dar fiind un curcan mai batraior l-am fiert putin si am folosit zeama la supa cu galuste.

Am spalat pulpele si le-am pus la fiert cu apa si sare. Am luat spuma si am lasat la fiert pana au inceput sa se patrunda putin, apoi le-am scos si am pus in zeama lor legumele tocate.

Am batut ouale bine cu putina sare si am adaugat treptat grisul. Am lasat asa la hidratat pana s-au fiert legumele.

Cand legumele s-au patruns am adaugat rosiile si am mai lasat 10 minute, dupa care cu o lingurita am plonjat galustele in supa. 

Eu las grisul o perioada la hidratat in ouale batute, asa imi dau seama daca mai adaug sau nu, in functie de cat se intareste.

Am fiert galustele cam 10 minute, apoi am stins focul si am adaugat patrunjelul tocat.

 

TIPS-URI

1

Daca galustele ies tari se picura peste ele apa rece din cand in cand si se vor patrunde bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (49)

Ligia Bxl 1

14.10.2013, 09:49

buna supica

Krystyan Trendy 1

17.11.2013, 20:54

o bunatate

Pushaa 1

04.01.2014, 15:40

preferata mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]