Supa de curcan cu taitei de casa

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 25 Mai 2010 | 5085 vizualizari

 

e fantastic de buna ,si mai ales ca am avut taitei de casa (fidea)facuti in romania si trimisi in spania,nici nu se pot compara cu cei din comert

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan mare intreaga
  • 1/2 piept de curcan cu os cu tot
  • 1 cosu (spatele cu coada)de la o gaina grasa
  • 4-5 morcovi
  • telina radacina
  • patrunjel radacina si frunze
  • sare
  • taitei de casa (fidea)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu taitei de casa:

Am pus carnea la fiert cu zarzavaturile curatate si spalate,sare,patrunjel verde(eu il leg cu ata ) in oala minune cum zic eu

Dupa ce toate au fiert bine (fierbe repede in oala minune 30-40 minute)se strecoara apoi se pune din nou pe foc si se pune fideaua (taitei de casa) se lasa sa fiarba 3-4 minute dupa care se stinge focul.

Sincer eu am pus cam multi taitei si mi-a iasit supa scazuta dar apoi am  rezolvat problema

Din zarzavaturi si carne am facut salata de beouf(de SF.Constantin si Elena)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

nadina73 1

26.05.2010, 22:56

nici un bai madi ca se face ,indiferent cat de lunga e lista cu mare drag

nadina73 1

26.05.2010, 22:56

ok roxana vi cu madi atunci?

nadina73 1

26.05.2010, 22:57

mena uite vi cu fetele face-ti o gasca mare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de taitei