Supa de dovlecel

de trifadalia in Supe, 2 Mai 2018 | 6887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc de dovleac sa fie de aproximativ 1 kg
  • 1 buc ceapa mare
  • lapte batut 250 ml
  • 1 legatura de marar
  • 1 lingura de boia ardei dulce
  • 1 lingura de faina
  • 100 ml ulei
  • sare, piper, apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovlecel:

Se curata dovleacul, se taie in doua, apoi cu o lingura se indeparteaza semintele. Restul se da pe razatoarea mare, se presara cu sare, se da si ceapa pe razatoarea mare si se lasa sa stea jumatate de ora.

Intr-o oala se pune uleiul la incins, se adauga faina, boiaua si se stinge rantasul obtinut cu laptele batut. Se adauga dovleacul bine stors, apoi se completeaza cu apa. Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe pana se inmoaie. Cand este gata, se adauga mararul tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

trifadalia 1

02.05.2018, 10:31

delicioasa. Abia astept sa apara pret mai accesibil la dovleac sa ne saturam de el sub orice forma gatit. Dar si asa daca e scumput iau pentru a ne satisface poftele culinare.

Rahela Velicu 1

02.05.2018, 15:13

dantes 1

04.05.2018, 07:05

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gazpacho