Supa de fasole uscata

de trifadalia in Supe, 19 Mai 2020 | 3192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole boabe uscate
  • 1 buc ciolan de porc proaspat
  • 2 linguri pasta de ardei macinat
  • 3 foi de dafin
  • 1 buc ceapa
  • 2 buc marcov
  • 1 buc pastarnac
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole uscata:

Fasolea impreuna cu ciolanul proaspat de porc se pun la fiert in apa rece cu sare. Ceapa se taie si se pune si ea la fiert impreuna cu carnea si fasolea, alaturi de foile de dafin. Cand sunt pe jumatate fierte se adauga zarzavaturile taiate julien si cu pasta de ardei rosu. Cand ciolanul este fiert se scoate din supa si se dezoseaza. 

Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper. 

Se serveste alaturi de ceapa verde taiata sau ceapa rosie, dupa preferinte. 

TIPS-URI

1

boabele de fasole se lasa de seara pana dimineata in apa rece sa se umfle dupa ce in prealabil au fost alese

2

cine doreste la final poate face si un rantas calind putin usturoi intr-o lingura de ulei cu o lingura de faina si se adauga peste supa, stingand focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de cartofi